Fifty Shades of Grey

Door  |  3 Reacties

Fifty Shades of Grey

Het is weer zondag en dan werk ik aan mijn blog. Het kost me elke keer best veel tijd. Het moeilijkste is altijd om een beginnetje te vinden. Hoe open ik mijn blog. Wat ga ik vertellen en zit iemand er wel te wachten op wat ik schrijf. Dat laatste tja, dan zou ik zeggen,  lees dan mijn blogs niet. Je komt hier omdat je een linkje op Facebook hebt aangeklikt of op Twitter of je komt hier omdat je op de Pleasure Feed site bent geweest. Het is mij om het even… Ik laat via deze blog een beetje zien hoe het er aan toe gaat in mijn leven. Zo werd ik vorige week  benaderd om naar een radiostation te komen. Om te vertellen over mijn werk en wat ik meemaak in mijn dagelijks leven. Wie had dat ooit gedacht? Miss Wartaal komt in de uitzending van een radioprogramma. Aanstaande woensdag 14 januari tussen 21.00 en 22.00 uur bij www.denhaagfm.nl. Ga je ook luisteren?

Volgende maand komt de film Fifty Shades of Grey uit. Alle huisvrouwen zijn lyrisch en hebben al hun ticket geboekt bij Pathé. Dit mag je gewoon niet missen! Ik heb inderdaad wat stukjes gezien van de film maar omdat ik niet zoveel heb met dominante mannen, spreekt het me niet echt aan. Wel vind ik het leuk dat er, nadat de boeken Fifty Shades uitkwamen, er ontzettend veel mensen in de shop kwamen, die enorm enthousiast waren, over het boek en wilden gaan experimenteren. Ik juich dat alleen maar toe. Want hoe leuk is het, om er achter te komen dat er meer is dan hetgeen wat je reeds deed in je slaapkamer of waar dan ook. We verkopen o.a. blinddoeken, zweepjes, dildo’s, vibrators, sexypakjes, massageolie, glijmiddelen, ben wa balletjes, voorbinddildo’s, anaalspeeltjes, tepelklemmen, cockringen, handboeien, en nog veel meer. Ik zeg niet dat het saai is bij je maar ik vind wel dat je meer moet proberen. Niet bang zijn om een nieuwe weg in te slaan en heb je vragen, dan kan je dat altijd vragen in jouw favoriete sexshop. En ben je nog nooit in een shop geweest, dan wordt dit een mooie gelegenheid. Ga samen of afzonderlijk van elkaar. Verras elkaar. Maar echt, doe iets. Maak het spannend!

Van de week was ik even bij mijn collega bij Playlife Style. Dus we hadden het over gekke dingen die je meemaakt. Ik wilde ook wel eens weten wat hij dan meemaakte. Nu zegt ie, we hebben natuurlijk al jaren geen boekjes meer. Maar dvd’s. En omdat die niet in te kijken zijn, staan die mannetjes al die kaften te bekijken met hun lul uit hun broek. Ik moest lachen, het overkomt mij ook wel eens. Mijn collega kijkt altijd eerst zeg ie en zegt er dan wat van. Ziet er leuk uit voor een andere klant als die beneden komt en zijn pik hangt uit zijn broek. Ik heb zelf niet meegemaakt dat er boekjes waren. De boekjes werden vaak alleen in de winkel bekeken. Heel irritant natuurlijk. Tegenwoordig is alles op internet te vinden maar zelfs nu nog wordt er naar boekjes gevraagd. Wij beginnen er niet meer aan.

We krijgen natuurlijk allerlei mensen over de vloer en soms ben je boven bezig en zie je niet wie er naar beneden loopt. Zo ook die keer. Ik kijk op de bewakingscamera en kijk een man op zijn rug die net zijn ene broekspijp weer aantrekt. Omdat ik dat vreemd vond, loop ik naar beneden. Het bleek een zwerver te zijn. “Wat ga jij nu doen?” zeg ik tegen hem. “Ik had geen ondergoed en heb wat aangetrokken”. “Ff serieus, trek uit en gauw anders help ik je ff!” zeg ik. Natuurlijk heb ik dan geen schijn van kans maar mijn adrenaline gierde door mijn keel. Hij trok die lingerie uit en ik beet m toe dat ie echt moest opsodemieteren. Met zijn broek op zijn hielen en zijn blote voeten en met schoenen in zijn hand maakte hij dat hij boven kwam. Mij verbaasd achterlatend. De lingerie heb ik weggegooid. Een klant die boven stond, keek mij aan en we zijn gaan lachen. Kwamen niet meer bij. Het is triest, ik weet het. Maar het was ook komisch. Hoop toch echt dat ie niet meer langskomt.

Lees volgende week mijn nieuwe blog

See you then
Keep it Sexy

Miss Wartaal

3 Reacties

 1. Tycho van Veen

  12 januari 2015 bij 07:39

  Wéér een geweldig stuk om de maandagochtend mee te beginnen. Blijft leuk om jouw ervaringen te lezen en wat jij meemaakt. XXX

 2. John

  12 januari 2015 bij 07:49

  Leuke blog weer! Vooral omdat ik het allemaal zo herkenbaar vind en we (blijkbaar) regelmatig op één lijn zitten.
  Ook ik vind die ‘fifty-shades’ hype een tikkeltje overdreven…
  Wat je zegt… Voer voor verveelde huisvrouwtjes? Ha ha!
  Ik heb het boek ook (in eBook formaat) maar kwam er niet doorheen.
  Zat na enkele pagina’s met mijn ogen dicht achter de monitor… Bijna in slaap gevallen. Tja…

  En dat er ‘vreemde’ gasten zijn in de shops…
  Tja, het frustratie gehalte en de daaruit vloeiende wanhoop speelt sommige zieltjes parten. Daarom zijn dit soort blogs geen overbodige luxe.
  Er valt voor velen nog veel te leren.

  Ga zo door!
  Tot de volgende blog.

 3. Jos

  12 januari 2015 bij 17:00

  Haha wijffie , prachtig weer ! Kom gauw bakkie doen !!! xxxxx

Laat een Reactie achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>