Vleeshaken

Door  |  5 Reacties

Weet je dat Twitter een ontzettend leuk medium is, waarmee je (ge)makkelijk in contact komt met andere Twitteraars. En als jij hen volgt, gebeurt het niet zelden dat je wordt teruggevolgd. Inmiddels zijn er meer dan 2000 volgers die mijn zin en onzin over de sexshop en de dames volgen. Niet zelden word ik gevolgd door mensen met een geslachtsdeel als avatar. Nu kan ik mensen natuurlijk gewoon blokkeren of weigeren maar ik kan ze natuurlijk ook gewoon laten volgen. Die vent die namelijk zo trots zijn pik op zijn ava zet, kan natuurlijk zo maar een potentiele klant zijn, voor het bedrijf waar ik voor werk. Dus ja, mocht je je afvragen waarom ik deze mensen volg of laat volgen, dan is dat je antwoord. Mij zitten ze trouwens niet in de weg. Als je wat vraagt, krijg je gewoon antwoord. Tenzij je vervelend bent. Dan ben ik zo klaar. Er zijn er wel eens bij die totaal geen respect hebben of door blijven vragen op dingen die voor mij te persoonlijk zijn. Het klinkt misschien stom, maar ik heb ook een persoonlijk leven!

Vorige week had ik een klant in de zaak. Hij vertelde me enthousiast dat hij DJ was, dat hij op geweldige sexy feestjes draaide, de geilste orgies beleefde en dat hij veel vriendinnen had. Hij verdiende leuk zijn geld. Zoals iedereen die iets te vertellen heeft, luister ik altijd aandachtig. Was eigenlijk verrast. Zo’n knapperd was t nou ook weer niet. Hoe kon die man dan zo goed “in de markt’ liggen? Dus vroeg hem nieuwsgierig wat hij deed. Hij zei dat hij een actieve rol had in Second Life. Dat hij een personage had aangemaakt met een aantrekkelijke avatar, van een grote gespierde man met een groot geslachtsdeel. Je kan op Second Life namelijk ook virtuele sex hebben. In werkelijkheid is dit een brildragende man met een bierbuik en kalend hoofd. Je kan daar gewoon zijn wie je wil. Zo zie je maar niets is wat het lijkt…
Second Life is een driedimensionale virtuele wereld waarin je een rol kan spelen met een avatar van iemand die jijzelf bedenkt. Niet te verwarren met Second Love, waar je als je een relatie hebt, kunt gaan daten met andere mensen die een relatie hebben.

Er komen in de shop natuurlijk verschillende stelletjes. En daarom vang ik daar wel eens het één en ander op. Het stel dat regelmatig in de shop komt, schroomt dan ook niet om te vertellen dat ze het prettig vinden om aan een suspencion (vleeshaken) te hangen. Zelf ben ik absoluut niet geïnteresseerd in pijn maar ik vind t wel interessant om te weten. De SM-wereld is sowieso niet mijn ding. Pijn is fijn??
Er zijn echt mensen die extreme pijn kunnen verdragen en erdoor in een soort trance raken. Die aan hun rug en vier vleeshaken door de lucht kunnen vliegen. Er is ooit eens een meneer geweest die aan suspencions 75 minuten in de lucht heeft gehangen onder een luchtballon. Een paar jaar terug was er een geweldige show op Wasteland waar een striptease opgevoerd werd door een knappe dame aan vleeshaken. Ik was zo onder de indruk dat ik het gehele optreden heb bekeken. Mezelf afvragend hoe dat dat in godsnaam mogelijk was. Er zijn zelfs speciale “Hangdagen” zodat je zelf kan ervaren hoe het is.

Alhoewel ik supernieuwsgierig ben, sla ik toch maar over. Laat maar hangen!

Volgende week is er weer een nieuwe blog!

See you then
Keep it sexy!
XXX

Miss Wartaal

5 Reacties

 1. Tycho van Veen

  10 februari 2015 bij 09:10

  Goodmorning lieverd. Wéér een interessant stukje leesvoer. Nice job. X Tycho

 2. Jose

  10 februari 2015 bij 11:57

  Het blog is weer goed en gaaf lieverd , ja pftt die vleeshaken weet ik nog wel op Wasteland , ieder zijn ding toch …niet de mijne :-)

 3. cArola

  10 februari 2015 bij 18:55

  Auw ieder zijn meug :)

 4. mizzlomperico

  12 februari 2015 bij 12:42

  I can’t hardly stand the suspension-en idd ongelooflijk dat mensen dat kunnen-leuk (er) stukje- vooral eerste helft -☆☆☆☆ x je zus

 5. John

  13 februari 2015 bij 11:03

  Je begint over virtuele seks en eindigt met realistische vleeshaken!
  Leuk contrast.
  Beide uitersten van seksuele beleving.
  Er zijn er (uiteraard) die van frustratie niet weten waar ze het moeten zoeken en anderen die van gekkigheid en geilheid niet meer weten hoe ver ze kunnen gaan.
  Zowel de virtuele als extreme kant spreken mij niet echt aan.
  Ik ben graag wie ik ben en draai er niet om heen dat ik maar een simpele man ben, geen goddelijke adonis en geen extreme voorkeuren.
  Maar dan val je uiteraard niet op…
  Dan kan je beter aan vleeshaken gaan hangen.
  Dat heb ik trouwens gezien in ‘Spuiten en Slikken’…
  Volgens mij liet Jan Versteegh zich bij wijze van experiment een keer ophijsen aan een vleeshaak… Brrr…
  Maar goed, zolang we daar anderen geen kwaad mee doen heb ik daar geen probleem mee.

  Leuk stukje weer!!!

  Groet, John

Laat een Reactie achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>