Blognieuws

Door  |  0 Reacties
Vorig jaar werd ik gevraagd door Pleasure Feed om te gaan bloggen. Ze hadden me anderhalf jaar gevolgd met steeds een ander account en vonden dat ik leuk schreef.  Ik voelde me vereerd dat ze me een stukje van de site gaven waarin ik kon opschrijven wat ik meemaak in de shop. Hoewel ik het nog steeds erg leuk vind maar het me momenteel echt opslokt, moet ik tot mijn spijt mededelen dat ik vanaf nu om de week een blog schrijf. Het vergt op dit moment zoveel energie van me dat amper tijd heb om op adem te komen.
Jullie zullen dus dinsdag 24 februari weer iets van me kunnen lezen. Ondertussen twitter ik natuurlijk door, dus daar kan je mij altijd volgen : Miss WartaalSee you then
Keep it sexy
XXX
Miss Wartaal

Laat een Reactie achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>