Interview Milena Star

Door  |  0 Reacties

In een interview op een collega site vertel je dat je ook werk doet als figurant in normale films en sexy model in videoclips. Kun je hier een aantal voorbeelden van geven? 

Klopt, in films als Mannenharten,Sint en Familie Weekend heb ik een figurantenrol gespeeld. En in videoclips met The Opposites, Fresku en Psyko Punkz.

- Kun je ons bijv vertellen hoe deze dingen op je pad zijn gekomen?

Kim Holland werd benaderd voor een sexy model voor de film Sint, toen had ze mij aanbevolen en kwam ik in contact met de boekingsmanager van een casting bureau die regelmatig mij vraagt als er weer een leuk rolletje beschikbaar is voor me.

- Stel er word je ooit een rol aangeboden in een normale film of normale serie, wat lijkt jou dan voor jou een uiterst geschikte rol? Toch weer iets sexy’s of juist weer helemaal niet?

Zuster Milena! Haha dat vond ik echt heel leuk om te doen, maar een normale rol zou ik ook leuk vinden om te doen. Alleen door m’n achtergrond en door m’n looks weet ik dat ik een normale rol natuurlijk niet gauw zou krijgen. Naturel look is een grote vereiste, en die heb ik alleen al door mijn getattoeerde wenkbrauwen en geblondeerd haar niet!

 

unnamed

- In meerdere interviews en bio’s geef je aan alleen maar erotische/porno films te willen doen met vrouwen. Je geeft ook aan dat je een grens gesteld hebt voor jezelf wat betreft dit niet te doen met mannen. Is de reden alleen de grens of voel je je simpelweg ook minder snel aangetrokken tot mannen zelfs als het om betaald werk gaat? 

Ik heb daar bewust voor gekozen omdat ik geen dingen wou doen waar ik spijt van zal krijgen later. Nu ben ik op het punt gekomen, dat ik dat wel wil doen. Ik zit nu 6 jaar in het vak, en ga nu me eigen films maken, waarin ik wel in films met mannen ga spelen. Die kan ik dan zelf uitkiezen ;) En ja, ik voel me wel aangetrokken tot mannen, maar vrouwen vind ik meer lust voor het oog en vind ik gewoon mega geil om daar films mee te maken. Maar na zoveel jaar ben ik  ook wel toe tot wat meer.

- Je houd jezelf het meeste bezig met het virtuele entertainment. Is er op dat gebied nog iets wat je nog niet bereikt of meegemaakt hebt wat je toch ooit eens wil verwezenlijken?

Ik wil mijn eigen website met eigen films gauw in de lucht gooien! Maar virtueel is wel wat ik het leukste vind om mezelf mee bezig te houden.

 

unnamed-1

- Is er een land naast Nederland waarvan jij denkt dat je met dit soort entertainment nog meer kunt bereiken? Of is dit naar jouw mening niet echt gerelateerd aan een land?

Qua  films is er zeker meer werk in het buitenland, maar daar gaat het er ook anders aan toe dan in Nederland, onbeschermde seks en je mag niet veeleisend zijn en dat ben ik wel. Dus in buitenland films maken is niet zo voor mij weggelegd.

- Betekend je keuze tot alleen sex met vrouwen in films of webcamshows ook dat dit in je privé leven zo is? Of sta je eventueel ook open voor een relatie met een man?

Nee prive leven is zeker anders, ik heb een relatie met een man. Ik sta daarbij ook open tot films met door mijzelf geselecteerde mannen! Gaat in de toekomst zeker komen!

- In je bio op je website vertel je dat het moeilijk kan vinden om in je privé leven bijv met stappen in te kunnen schatten of een andere dame ook bi of lesbi is. Dus het cliche dat die groep elkaar makkelijker vind is een fabel? Of zie je dat momenteel anders?

Dat vind ik nog steeds erg lastig! Hoe stap je nou op een meid af in een discotheek en vraag je of ze ook op vrouwen valt? Natuurlijk zijn er speciale girl party’s georganiseerd voor (les)bi meiden. Daar kun je elkaar makkelijk vinden.

 

unnamed-2

- Je hebt een YouTube kanaal met Zuster Milena waarin je oa tips geeft. Hoe is dit kanaal leven in geblazen? Hoe kwam je op dit idee?

Ik ben gevraagd door een producent om een pilot te maken met mij als hoofdrol als zuster Milena, dat vond ik heel leuk en heb ik gelijk ja gezegt. Het kanaal stond een tijdje op Youtube maar is helaas te sexy en er weer afgehaald. In de toekomst gaat het zeker terugkomen!

- Momenteel zijn er weinig tot geen programma’s op het open kanaal waar sex dieper aan bod komt dan normaal. Spuiten en Slikken is een klein voorbeeld maar bied weinig ruimte voor erotische modellen. Wat vind jij hiervan? Zou er meer aandacht voor mogen zijn?

Daarvoor zijn de erotische zenders Meiden van Holland waar alle erotische modellen terecht kunnen.

 

unnamed-3

- Wat vind je achter het idee van de website PleasureFeed.nl? Het verzamelen van de meest sexy & erotische blogs die er zijn voor elke sekse.

Ik  vind het een mooie site, met classy erotische foto’s. De plaatjes zijn natuurlijk mooi en erg geil, maar de leuke en grappige columns van Miss Wartaal zijn superleuk om te lezen! Keep up the good work!

 

 Voor meer info en achtergrond ga naar www.milena-star.com

Laat een Reactie achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>