Interview Suraya Stars

Door  |  1 Reactie

Een standaard vraag maar haast onmisbaar. Kun je vertellen wat je allemaal doet in de wereld van erotiek?

Een goede vraag om mee te beginnen, haha! Als eerste ben ik camgirl, dat spreekt wel voor zich. Ik ben regelmatig online op www.surayacams.nl om daar mannen, vrouwen maar ook stellen te entertainen. Ook met Skype chats, die ik via mijn eigen webshop verkoop, ben ik erg druk.

Daarnaast ben ik adult model, en maak dus video’s en fotosets die exclusief beschikbaar zijn op mijn webshop www.surayastars.nl. Klanten kunnen daar ook een custom video of fotoset bestellen, hierbij kunnen ze aangeven wat ze graag willen dat ik doe.Deze zijn uiteraard alleen beschikbaar voor de desbetreffende klant.

Op mijn website verkoop ik ook nog verschillende gedragen en gebruikte artikelen, zoals mijn slipjes, kousen en dildo’s. Mijn webshop deed ik eerst als bijzaak naast mijn werk als camgirl, maar binnen een aantal maanden is dit uitgegroeid tot zo’n groot succes dat mijn man en ik nu bijna een dagtaak hebben om alle orders te verwerken.

Wat begonnen is met onschuldig webcammen is toch wel uitgegroeid tot een goed lopende onderneming.

suraya-0663

Wat was voor jou de eerste aanraking of ervaring in de erotische wereld?

Ik keek in mijn tienerjaren altijd met veel bewondering naar de fotosets van de grotere Europese content producers zoals 21sextury en DDF productions. Ik vond het zo mooi dat ik dacht “dit wil ik ook”. Ik ben toen zodra ik 18 was begonnen met webcammen om zo een beetje de wereld van de erotiek te proeven.

Was er iets wat voor jou de doorslag gaf met het idee van “hier wil ik mee verder”?

Op de eerste plaats de verdiensten natuurlijk, maar dat is gelukkig niet het enige. Ik vind het werk wat ik doe ook gewoon héél erg leuk! Ik hou ervan om voor de camera te poseren. Het is ook altijd weer super om te horen dat mensen je werk mooi vinden en waarderen wat je doet. Dat geeft me echt een goed gevoel haha!

Had je gelijk al iets voor ogen wat je het meest interessant leek om daar je geld mee te verdienen? Zoals webcamgirl of escort?

Ja, ik had al snel door dat ik het webcam werk wel erg leuk vond. Het is ook best wel makkelijk werken, het enige wat ik hoef te doen is inloggen en de mannen melden zich vanzelf in mijn chat voor een heerlijke show.

Wat gaf voor jou de doorslag met welk principe je het liefste verder wou gaan?

Het plezier in het werk dat ik doe gaf zeker de doorslag. Je kan wel heel veel geld verdienen, maar als je geen plezier hebt in je werk, ga je het nooit lang volhouden.

suraya-0656

Ervan uitgaande dat Suraya Stars je artiestennaam is zijn wij wel benieuwd hoe je aan deze naam gekomen bent. Kun je daar iets over vertellen?

Natuurlijk! De meeste dames kiezen een artiesten naam die ze leuk vinden, maar bij mij zit er wel een gedachte achter. Op mijn paspoort staat echt Suraya, dit is dus echt één van mijn voornamen. De betekenis van de naam die ik draag is “Pleiaden, groep van zeven sterren”. Ik vond het wel mooi om die betekenis achter mijn voornaam te zetten, en dus is mijn artiestennaam Suraya Stars.

Je werkt ook als adult model. Heb je een voorkeur voor shoots in de zin van locaties?

Dat heb ik zeker! De content wordt het mooiste als het zich afspeelt in een mooie omgeving. Ik shoot altijd graag in luxe suites van hotels, waar je ieder plekje goed kunt benutten. Daarnaast hou ik zelf erg van de natuur en shoot ik dus ook altijd graag buiten, zoals in het bos. Het leuke van shoots in de buitenlucht is dat het een beetje een bereikbare uitstraling heeft, alsof je mij zomaar eens zou kunnen tegenkomen in een bos of park bij je in de buurt. Het enige nadeel blijven toch wel de vervelende beestjes die steken, maar dat nemen we maar voor lief haha!

Zijn er handelingen als webcamgirl of adult model die voor jou absoluut een no-go zijn?

Ja natuurlijk, ik denk dat ieder model wel haar no-go’s heeft. Ik heb zelf totaal niets met plassex en viezigheid met uitwerpselen. Ik ben zelf ook niet zo heel kinky aangelegd dus mij zul je in mijn video’s of webcam shows niet zo snel zien met extreem kinky attributen. In een fotoshoot ligt dit weer net wat anders, en zou ik eventueel wel iets willen doen met kinky attributen, omdat je daar makkelijker in kunt “faken”. Ik hou het verder altijd graag mooi, netjes en elegant.

suraya-0685

Je produceert volgens je biografie alleen nog exclusief content voor je eigen websites. Kun je ons vertellen wat deze content precies is?

Ik heb in het verleden met verschillende bedrijven samengewerkt en was daar zelf nooit echt tevreden over. De manier van werken was nooit echt professioneel, en je hebt totaal geen zicht op wat er met de content gedaan wordt waar jezelf in voorkomt.

Ik heb toen (een aantal jaar geleden) besloten om mijn content zelf te gaan maken, wat ik trouwens allemaal samen met mijn man doe. Ik doe voornamelijk solo, maar ook af en toe P.O.V. blowjob en hardcore. Ik merk wel dat de blowjob en hardcore video’s erg populair zijn, dus daar gaat in de toekomst zeker nog veel meer van komen haha!

Heb je qua produceren van deze content nog een doel voor ogen of iets graag te bereiken wat er nog niet is?

Niet echt, ik blijf gewoon doen wat ik leuk vind om te doen. Wel wil ik meer hardcore content maken omdat hier veel vraag naar is van mijn fans.

suraya-0677

De stap van fun naar professioneel kan best groot zijn. Wat is volgens jou de meest onschuldige manier om er achter te komen of een dame of misschien wel heer er meer mee wil doen dan alleen een foto of filmpje naar haar of zijn lover sturen?

De meest onschuldige manier om hier achter te komen is denk ik via webcamsex. Het is vrij eenvoudig om je aan te melden als camgirl/boy, en je kunt gewoon onherkenbaar je werk doen. Mocht je na een tijdje zeker weten dat je hiermee verder wilt, kun je dan alsnog herkenbaar voor de webcam gaan zitten.

Op die manier ben ik ook begonnen. Ik was werkzaam als secretaresse en deed daarnaast in de avonduren onherkenbaar mijn webcam shows. Na een tijdje beviel dit zo goed, dat ik mijn baan heb opgezegd om fulltime als camgirl aan de slag te gaan!

Tot slot. Wat wat vind je van het idee achter PleasureFeed?

Helemaal super, vooral de interviews met de dames uit de business. Hierdoor krijgen de mensen ook een beetje een kijkje “achter de schermen” van de erotiek wereld.

Ga zo door!

1 Reactie

  1. Jeroen. C

    10 april 2015 bij 13:15

    Erg leuk interview met ‘n mooie sexy camgirl. Ga zo door Suraya!

Laat een Reactie achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>