Verleiding

Door  |  0 Reacties

Vanaf de andere kant van de dansvloer zie ik zijn ogen langs mijn lichaam glijden, brandend van verlangen. Ik draag een strak jurkje waar mijn vormen mooi in uitkomen en de manier waarop hij naar me kijkt, laat me voelen alsof ik de meest sexy vrouw ben in heel de club. Ik knipoog naar hem en loop naar de bar om een drankje te bestellen.

Zonder te kijken, voel ik dat hij naast me is komen zitten aan de bar. Zijn arm raakt nauwelijks de mijne, maar die lichte aanraking zorgt voor een opgewonden gevoel in heel mijn lichaam. Ik draai me naar hem toe en kijk hem recht in de ogen. Ik zie iets speels in zijn blik. Hij bestelt een drankje voor ons en komt dichterbij me zitten. Zijn been raakt ondertussen de mijne. Terwijl we van onze drankjes genieten, legt hij een hand op mijn been en knijpt er zachtjes in.

Ik fluister in zijn oor dat hij er heerlijk uit ziet, en voordat ik mijn hoofd wegtrek, laat ik mijn lippen zachtjes langs zijn oor glijden. Hij kreunt zachtjes en laat een diepe zucht ontsnappen. Ik kijk hem aan terwijl ik op mijn lip bijt.

Ik sta op van mijn barkruk en loop richting de toiletten. Voordat ik naar binnen ga, kijk ik om en maak ik hem duidelijk wat ik wil. Ik ben alleen en ga het eerste hokje in, wachtend op wat komen gaat. Ik hoor iemand binnen komen en ik hou m’n adem in. Er wordt op het deurtje geklopt en ik doe open. Daar staat hij. Hij doet het deurtje achter hem dicht en op slot. Alle spanning die we hebben opgebouwd komt er nu uit. Hij drukt me tegen de muur aan en zoent me zoals ik nog nooit gezoend ben. Zijn tong glijdt langs mijn lippen en ik open mijn mond om hem binnen te laten. Onze tongen spelen rustig met elkaar. Ik laat mijn handen onder zijn shirt glijden en kras zachtjes met mijn nagels over zijn rug.

Hij zoent me in m’n nek terwijl zijn handen van mijn rug naar mijn billen glijden. Hij knijpt er stevig in en laat zijn handen onder m’n jurkje gaan. Ik kreun van opwinding en bijt hem zachtjes in zijn oor. Dit is voor hem een teken om verder te gaan. Eén hand gaat richting mijn borsten, hij trekt mijn jurkje omlaag en binnen een paar seconden is mijn bh verdwenen. Hij neemt mijn tepel in z’n mond en ik moet moeite doen om niet te hard te kreunen. Terwijl hij mijn borsten verwent, gaat mijn hand naar zijn broek. Ik voel hoe opgewonden hij is. Ik maak zijn riem los en laat mijn hand zijn boxer in glijden.

Op het moment dat ik hem in mijn hand neem, slaakt hij een diepe zucht. Ik trek hem zachtjes en stevig af. Ik trek zijn broek en boxer verder naar beneden en masseer zijn ballen met mijn andere hand. Ondertussen voel ik zijn vingers op mijn string. Hij laat zijn vingers over de soepele stof gaan en ik sidder van opwinding. Hij trekt mijn string naar beneden en dan komt het moment waar ik al op wacht sinds ik hem zag; hij laat zijn vingers bij me naar binnen glijden. Ik ben zo opgewonden dat het hem geen enkele moeite kost. Hij laat langzaam twee vingers naar binnen glijden terwijl zijn duim rondjes draait om mijn clit. Ik heb moeite om rechtop te blijven staan. Met zijn andere hand masseert hij mijn borsten terwijl ik hem nog steeds rustig aftrek.

Ik duw hem tegen de muur en ga door m’n knieën. Ik lik eerst langs zijn volle lengte en neem zijn ballen in m’n hand. Terwijl ik hem aankijk, neem ik hem in m’n mond. Ik zuig hem stevig af terwijl ik mijn tong over zijn eikel laat gaan. Ik word steeds natter en natter. Hij kreunt en trekt me weer omhoog. Nu is het mijn beurt. Op het moment dat ik zijn tong op m’n clit voel, val ik bijna flauw van opwinding. Hij draait rondjes met zijn tong en brengt een paar vingers bij me naar binnen. Hij weet precies de goede plekjes te raken. Ik voel de spanning opbouwen en ik kom heftig en overweldigend klaar. Ik moet op mijn hand bijten om de kreunen te onderdrukken.

Hij staat op en draait me om. Zonder te wachten, duwt hij zijn gehele lengte bij me naar binnen tot hij helemaal in me zit. Hij stoot stevig in me en pakt mijn borsten vast. Hij knijpt in mijn tepels en laat ze tussen zijn vingers rollen. Hij fluistert in m’n oor dat hij meteen wist dat hij me wilde toen hij me zag. Hij begint harder te stoten en ik voel dat hij bijna klaar gaat komen. Ik leun naar voren en laat hem nog dieper in me komen. Ik reik tussen mijn benen door naar achter en pak zijn ballen stevig vast. Dit is voor hem te veel, hij stoot nog harder en ik voel dat hij in me klaarkomt. Hij leunt met zijn handen tegen het hokje en we hijgen allebei nog na.

Nadat we ons een beetje opgefrist hebben, lopen we samen het hokje uit en weer naar de dansvloer. “Hoe heet je eigenlijk?” vraagt hij. “Dat zul je nooit weten…” zeg ik met een knipoog en ik loop naar buiten…

Geschreven door: Bella

Laat een Reactie achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>