For the first time

Door  |  0 Reacties

Haar tong glijdt zachtjes over mijn lippen, ik open mijn mond en laat haar binnen. Onze tongen verwikkelen zich in een sensueel gevecht. De zoen wordt steeds heftiger en ik duw mijn lichaam tegen haar aan. Onze borsten drukken tegen elkaar aan en ik voel haar harde tepels door de stof heen. Een golf van opwinding raast door me heen. Ze onderbreekt de zoen en kijkt me aan en zegt: “Weet je dit zeker…?”.

Ik sta samen met een aantal collega’s in een klein, gezellig café nog een drankje te doen om het weekend in te luiden. Roos is er ook bij, onze nieuwe collega. Roos is zo’n vrouw waar alle mannen iets mee willen en alle vrouwen jaloers op zijn. Ze heeft prachtig haar, volle lippen, een sensueel figuur en een adembenemende lach. Aan aandacht van mannen komt ze niets tekort vanavond, maar haar ogen vinden steeds hun weg naar mij. Ik zie iets in haar blik, maar ik kan er mijn vinger niet op leggen.

Inmiddels is het al redelijk laat en gaan er veel mensen richting huis. Ik pak mijn jas en op dat moment komt Roos naar me toe. “Heb je zin om nog een drankje bij mij thuis te doen?” vraagt ze. De manier waarop ze naar me kijkt, maakt me nieuwsgierig en zenuwachtig tegelijkertijd, maar ik stem in. Ze woont dichtbij en op weg naar haar huis kletsen we over de avond, tijdens het lopen raakt ze af en toe mijn arm aan en dit zorgt voor een fijn en apart gevoel in m’n onderbuik.

Bij haar thuis aangekomen schenkt ze een wijntje in en nestelen we ons op de bank. Onze benen raken elkaar en ik kan haar parfum ruiken, ik merk dat ik hier licht opgewonden van word. Terwijl we over de avond praten, raakt ze me af en toe aan. Weer zie ik die blik in haar ogen. Ik voel mijn tepels hard worden en zie in haar ogen dat zij ook opgewonden is. Ze zet haar glas op tafel en legt haar hand op mijn arm. Ze drukt me zachtjes achterover tegen de leuning van de bank….

“Ik weet het zeker.” Zeg ik. Dit is voor haar het teken om me nog heftiger te zoenen en ze duwt me achterover tot ik op de bank lig. Ze kruipt bovenop me en onze lichamen drukken tegen elkaar aan. Ze zoent me in mijn nek en dit voelt zo lekker dat een diepe zucht mijn lichaam verlaat. Ik glij met mijn handen van haar billen over haar rug en leg ze daarna zachtjes over haar shirtje heen op haar borsten. Ik voel haar harde tepels door de stof heen. Ze kreunt en drukt haar lippen weer op de mijne. Terwijl onze tongen met elkaar spelen, maakt ze mijn blouse los en voel ik haar handen op mijn bh.

Ze knijpt er zachtjes in en trekt me overeind. Ik trek mijn blouse uit en haar handen gaan achter mijn rug, een paar seconden later belandt mijn bh op de grond. Ze fluistert: “Je bent prachtig”. Ik trek haar shirt over haar hoofd en ontdoe haar van haar bh. Haar borsten zijn mooi rond en stevig. Haar vingers knijpen in mijn borsten en ze neemt mijn tepel in haar mond. Ik moet moeite doen om niet te hard te kreunen. Terwijl ze zuigt en zachtjes bijt, masseer ik haar borsten en knijp zacht in haar tepels.

Ik trek haar omhoog en terwijl ik op mijn beurt mijn lippen sluit om haar harde tepel, maak ik haar broek los. Langzaam trek ik haar broek naar beneden en zie door haar string heen dat ze al enorm opgewonden is. Ze duwt me weer op de bank en trekt mijn rokje en panty uit terwijl ze me aankijkt. Haar vingers glijden over de gladde stof van mijn string en het voelt alsof ik al bijna mijn climax bereik.

Ze zoent m’n dijen en langzaam vinden haar lippen hun weg naar m’n string. Ze trekt m’n string opzij en gaat met haar vingers over mijn lippen, ik tril van opwinding. Ze glijdt langzaam een vinger naar binnen en kreunt als ze voelt hoe nat ik ben. Dan trekt ze mijn string uit en voel ik haar mond op me. Ze zuigt zachtjes aan m’n clit terwijl ze twee vingers naar binnen laat glijden. Ik voel dat ik niet veel nodig heb en bijna klaarkom. Ze draait rondjes met haar tong om mijn clit en haar vingers gaan steeds sneller. Ik voel de spanning opbouwen in mijn lichaam en word warm van binnen. Op het moment dat ze hard op m’n clit zuigt, kom ik klaar zoals ik nog nooit klaargekomen ben. Ik lig te kronkelen en kan mijn bewegingen niet onder controle houden.

Ze likt me zachtjes terwijl ik langzaam bijkom. En dan is het haar beurt. Ik trek haar over me heen zodat ik onder haar kutje lig. Ik ben een beetje nerveus omdat ik dit nog nooit heb gedaan, maar de opwinding en nieuwsgierigheid overwinnen de zenuwen. Ik geef haar clit zachte kusjes en streel haar lippen met mijn vingers. Ik laat mijn tong over haar lippen glijden en voel en proef haar opwinding. Dan zet ik mijn mond op haar clit en terwijl ik mijn duim naar binnen laat glijden, draai ik rondjes om haar clit met mijn tong. Met mijn andere hand reik ik naar boven en pak ik haar borst vast. Ze kreunt en begint te trillen. Terwijl mijn vingers op en neer gaan, blijf ik haar clit likken en zuigen.

Ze begint zwaarder te ademen en gaat met haar hand naar achter en duwt twee vingers bij me naar binnen. Ik zuig aan haar clit en laat drie vingers bij haar naar binnen glijden. Ze wordt alleen maar natter en natter. Terwijl ze me vingert, voel ik aan haar bewegingen dat ze bijna zover is. Ik draai langzaam rondjes om haar clit en rol haar tepels tussen mijn vingers. Ik knijp er even hard in en dit is voor haar te veel. Ze komt trillend en schokkend klaar en ik blijf zachtjes rondjes draaien met m’n tong tot ze niet meer kan.

Ze gaat van me af en komt naast me liggen terwijl we allebei op adem komen. Na een paar minuten draait ze zich naar me toe en zegt: “Ik ben nog lang niet klaar met jou”, en dan voel ik haar tong weer bij me naar binnen glijden…

Laat een Reactie achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>